Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Χιονοθύελλα» η Λαμία

Από τη Λαμία ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη στους πρώτους αγώνες της φάσης των «16» στο Κύπελλο, μετά τη χτεσινή επιβλητική νίκη στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού με 4-1. Ο αγώνας διεξήχθη υπό διαρκή και έντονη χιονόπτωση, δυσκολεύοντας πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έφτασε πολύ κοντά στο να αναβληθεί, εν τέλει όμως έγινε κανονικά, με απόφαση του διαιτητή Αρετόπουλου.

Στα αγωνιστικά, οι Φθιώτες πέτυχαν μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορία τους και βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα έδειξαν σε γενικές γραμμές να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους και πήραν τη νίκη χάρη στα γκολ των Πίτι (5', 45'), Παντελιάδη (42') και Μπλάζιτς (90'). Για τον Παναθηναϊκό, που ξεκίνησε πιο δραστήρια αλλά μετά έριξε τους ρυθμούς, μείωσε ο Μολίνς στο 82', ο Λουντ είχε δοκάρι (38'), ενώ ακυρώθηκε γκολ του Βιγιαφάνες (32') ως οφσάιντ.

Με το «ένα πόδι» στα προημιτελικά βρίσκεται και η ΑΕΛ, μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη της επί της Ξάνθης με 3-0 (τα γκολ οι Ναζλίδης 29' και 32', Λεοζίνιο 90'). Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος χρειάστηκε ένα δίλεπτο να αποβάλει το άγχος, και τα γκολ των Γεσίλ (77') και Χατζισαφί (79') για να νικήσει τον ΟΦΗ με 2-0 και να κάνει κι εκείνος σημαντικό βήμα πρόκρισης. Προβάδισμα πήρε και ο Λεβαδειακός, μετά την εντός έδρας νίκη του με 1-0 (Φαβάρο 89') με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ