Τρίτη 2 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέα «Νέμεσις»

Το όνομα της οριστικής ή τελικής καταστολής και τις παραλλαγές, με τις οποίες εμφανίζεται φορώντας προσωπίδα πολέμου στο κατώφλι του νέου αιώνα, αποκαλύπτει στο νέο του τεύχος το περιοδικό «Νέμεσις». Με το ντοκουμέντο «Operation Garden Plot», αποκαλύπτεται ότι «η επιλογή του ιδιωτικού τρόμου δε βρίσκεται σε απόλυτη σχέση και συνάρτηση με το πολυδιαφημισμένο "αμερικανικό όνειρο" και γιατί ο τρόπος ζωής των πρώτων τη τάξει πολιτών της πλανηταρχίας συνδέεται άμεσα με την επιχείρηση επιβολής μιας αμερικανοποιημένης παγκόσμιας χούντας ή ενός παγκοσμιοποιημένου αμερικανικού στρατιωτικού ελέγχου των πραγμάτων».

Αλλα θέματα του τεύχους είναι: «Ευρωβαρόμετρο: απογοητευμένοι από τη δημοκρατία μας το 51% των Ελλήνων, Αλβανοί μαφιόζοι ξεπλένουν χρήμα στην Ελλάδα και εφοδιάζουν τον UCK». Συνέντευξη Γκενάντι Ζουγκάνοφ: «Η Ρωσία είναι από τη γέννησή της μια χώρα αριστερή». «Το παρασκήνιο στα Ιεροσόλυμα, ταυτότητες: Εκκλησία - Πολιτεία και ο λαός στη μέση».

Διαβάστε ακόμη για τη διαφθορά στην Τουρκία, για τα γεγονότα στη Γένοβα, Αρσάκεια: Εγκεφαλομετρήσεις παίδων και υψηλά τεστ νοημοσύνης, Καραγκιόζης του Χαρίδημου. Και συνεντεύξεις με τους: Κ. Στεργιόπουλο, Σ. Αναστασάκο, Λ. Χαλκιά, Δ. Μπεμπεδέλη, Φ. Κουτσαφτή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ