Τρίτη 2 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νέος κόμβος του ΕΚΕΒΙ

Τη νέα δομή και το νέο περιεχόμενο του δικτυακού κόμβου του παρουσίασε χτες το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Πρόκειται για «ένα μόνιμο δίαυλο πληροφόρησης, επικοινωνίας και διαλόγου με τους φορείς του βιβλίου, τον Τύπο και το ευρύτερο κοινό».

Στον κόμβο που διέθετε το ΕΚΕΒΙ προστέθηκαν τα καινούρια στοιχεία εκδοτών, βιβλιοπωλών, μεταφραστών και βιβλιοθηκών, ενώ θα φιλοξενούνται πλέον και όλες οι θεματικές ιστοσελίδες του ΕΚΕΒΙ, όπως αυτή για το «Ετος Εμπειρίκου», ή το δίκτυο ανάγνωσης «Reading Europe». Ο χρήστης έχει από την πρώτη κιόλας σελίδα μία πανοραμική εικόνα του υλικού, με τις εκδηλώσεις να καταλαμβάνουν περίοπτη θέση.

Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Ithaca» για την προβολή του ελληνικού βιβλίου στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής συνδρομητών. Σύντομα θα υπάρξει και δυνατότητα αποστολής ενημερωτικού υλικού και προσκλήσεων στους χρήστες του διαδικτύου. Σύντομα, επίσης, ο κόμβος θα προβληθεί με άλλους αντίστοιχους κόμβους του εξωτερικού.

Τέλος, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία με τους χρήστες, ο κόμβος δίνει τη δυνατότητα άμεσης ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Η διεύθυνση του ανανεωμένου κόμβου του ΕΚΕΒΙ είναι www.books.culture.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ