Πέμπτη 4 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Καλεί σε καταδίκη της απόφασης των ΗΠΑ για την Ιερουσαλήμ

Την αντιδημοκρατική στάση των παρατάξεων της πλειοψηφίας (ΝΔ) και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ), οι οποίες αρνήθηκαν να μπει σε συζήτηση και ψηφοφορία ψήφισμα που κατέθεσε για την καταδίκη της απόφασης της κυβέρνησης των ΗΠΑ να αναγνωρίσει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ την Ιερουσαλήμ, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οπως επισημαίνει, «τα φτηνιάρικα επιχειρήματα του τύπου ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν ασχολείται με θέματα εξωτερικής πολιτικής, αφενός δεν πείθουν κανέναν καλοπροαίρετο άνθρωπο, αφετέρου αποτελούν πρόκληση προς τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης που μετρά χιλιάδες νεκρούς και υποφέρει επί δεκαετίες τώρα, από την παράνομη κατοχή του Ισραήλ με τη στήριξη ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων της χώρας μας. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ως πολιτικό όργανο, μπορεί και πρέπει να συζητά και να παίρνει θέση για όλα τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας καλεί τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες και επαγγελματίες, τους συνδικαλιστικούς και μαζικούς φορείς τους, να καταδικάσουν αγωνιστικά και με ψηφίσματα την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ