Πέμπτη 11 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ Ν. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗ, που κηδέψαμε πριν από λίγο καιρό στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης, προσφέρουμε 500 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Αίγινας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Ο Κώστας υπήρξε για όλη του τη ζωή ένας αταλάντευτος υπερασπιστής των ιδανικών του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού - κομμουνισμού.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αδελφής μου ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΕΝΑΚΗ και του γαμπρού μου ΛΕΥΤΕΡΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 500 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Η Αντωνία έμεινε 5 χρόνια στα νησιά της εξορίας και ο Λευτέρης 15 χρόνια στις φυλακές.

Αγγελος - Φωφώ Ρεμπή

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του κομμουνιστή γιατρού ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΕΖΙΛΗ, από το Λιβάδι Ελασσόνας, και των αντιστασιακών ΕΛΛΗΣ ΜΕΖΙΛΗ και ΑΛΕΚΟΥ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Φρανκφούρτης, στο ΚΚΕ.

Στέλλα - Χάρης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πρώτου προέδρου του Ελληνοσοβιετικού Συνδέσμου Νέων και Μακρονησιώτη ΚΩΣΤΑ ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ομότιμου καθηγητή Παντείου, ακαδημαϊκού, προσφέρουμε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 100 ευρώ.

Στέλλα - Χάρης - Ελένη

***

ΦΩΤΟ

Ο Μπουγέλης Δημήτριος, ο γιος του Μπουγέλης Θωμάς και ο εγγονός του Μπουγέλης Θάνος προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ 30 ευρώ, στη μνήμη του αρχικαπετάνιου του ΕΛΑΣ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, μέσω ΚΟΒ Δημοσίου.

ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
***

Η Ζωή Ρούσσου - Πουλουπάτη προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας, στη μνήμη των αγαπημένων της προσώπων.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πατέρα μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΗΤΣΕΑ, που «έφυγε» από κοντά μας πριν από 10 χρόνια, προσφέρουμε στο Κόμμα μας 50 ευρώ μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

Παύλος - Τούλα

***

Προς τιμήν του παλαίμαχου κομμουνιστή, του μπαρμπα - ΓΙΩΡΓΗ ΔΑΛΕΖΙΟΥ, που έδωσε ολόκληρη τη ζωή του στο Κόμμα από φυλακή σε φυλακή, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ για την Οικονομική Εξόρμηση.

Θύμιος Μαύρης

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΩΡΟΣ γεννήθηκε στις 3/8/1954 και «έφυγε» από τη ζωή στις 26/11/2017.

Ηταν μέλος του Κόμματος και αγωνίστηκε για τα ιδανικά και τους σκοπούς του ΚΚΕ μέσα από την ΚΟΒ Ανδρου.

Το επάγγελμά του ήταν ψαράς. Στη μνήμη του ο σύντροφος Μιχάλης Μώρος προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Ανδρου.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αδελφών της, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΟΛΙΑΣΤΟΥ, η Αγγελική Βλάχου - Χολιαστού, από την Πάτρα, προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ, στο αγαπημένο τους κόμμα, το ΚΚΕ, για την Οικονομική Εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Το Νοέμβρη του 2017 «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΗΤΣΟΣ) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, που η ζωή του κύλησε παράλληλα με την Ιστορία του ΚΚΕ, με την Ιστορία του αγώνα των κομμουνιστών. Παρακινημένος από μια έμφυτη αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης, αγωνίστηκε μπροστάρης για μια κοινωνία απαλλαγμένη από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για έναν κόσμο ειρηνικό και δίκαιο. Εζησε όλη του τη ζωή αφοσιωμένος στην ιδεολογία του, πιστός στο Κόμμα του.

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ
Γνώρισε την πολυετή εξορία αλλά αλύγιστος, ακούραστος και συνεπής στα πιστεύω του, δεν σταμάτησε να σηκώνει το λάβαρο για πανανθρώπινη λευτεριά, δεν σταμάτησε να υπηρετεί τα ιδανικά της αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού.

Στη μνήμη του η αδελφή του Ιωάννα Τσουρέκη πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 300 ευρώ.

***

Το ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων Νίκαιας - Κορυδαλλού πρόσφερε στο «Σπίτι του Αγωνιστή» για οικονομική ενίσχυση το ποσό των 100 ευρώ καθώς και 50 ευρώ στη μνήμη του συντρόφου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΑΠΙΟΥ, προέδρου του Παραρτήματος Νίκαιας - Κορυδαλλού της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.


ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΛΑΚΑ - ΞΕΝΑΚΗ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΛΑΚΑ - ΞΕΝΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΛΙΑΣΤΟΣ

ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ
ΕΛΛΗ ΜΕΖΙΛΗ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕΖΙΛΗΣ

Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος
Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΩΡΟΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΩΡΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ