Παρασκευή 19 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία Στεφανάκου

Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών οι οποίοι προχτές σκότωσαν τον 57χρονο Βασίλη Στεφανάκο, πυροβολώντας τον με «Καλάσνικοφ» έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι. Οι υπαίτιοι της δολοφονίας φαίνεται πως είχαν οργανώσει το σχέδιό τους και έψαχναν την κατάλληλη στιγμή για να το πραγματοποιήσουν.

Προχτές, περίπου στις 7 μ.μ., όταν ο Βασίλης Στεφανάκος έβγαινε έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Αθηνών 302 - στο οποίο τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο, ενώ χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο στον πρώτο όροφο - και ήταν χωρίς συνοδεία για λίγα λεπτά, οι δράστες τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Τα κίνητρα της δολοφονίας παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάμερες έδειξαν ότι οι δράστες απομακρύνθηκαν προς τον Ασπρόπυργο με μια λευκή μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί στην περιοχή της Ηλιούπολης το Δεκέμβρη του 2017. Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία, όπως για παράδειγμα τουλάχιστον 22 κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος και τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ