Παρασκευή 19 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Για «Πάρτυ» μας, με τον Πλιάτσικα

Ο «Σταυρός του Νότου», έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την τρίτη δεκαετία, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις τρεις σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Από Παρασκευή 2 Φλεβάρη και κάθε Παρασκευή μέχρι 23 Φλεβάρη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την παρέα του ετοίμασε μια διαφορετική παράσταση με τίτλο «Για "Πάρτυ" μας»! Εκεί που νομίζεις ότι τελείωσε ξαναρχίζει! Βγάζοντας στην επιφάνεια απρόβλεπτα τραγούδια να ενωθούν μ' αυτά που περιμένουμε. Δημιουργώντας το περιβάλλον ενός Party που διέσχισε 3 δεκαετίες κι έφτασε στο σήμερα φρέσκο και σύγχρονο. Με ηλεκτρισμό και ένταση.

Εν μέσω ηχογραφήσεων και προετοιμασίας για το επετειακό «Πυξ Λαξ 2018», ο Φίλιππος Πλιάτσικας βάζει το καλώδιο του ενισχυτή στην πρίζα και ξαναβρίσκει την επαφή του με τον ηλεκτρικό ήχο. Από την εποχή των ηχογραφήσεων της «Στίλβης» και του «Μπαμπούλα», του «Μοναξιά μου όλα» και του «Παραδείσου που πάνε οι Παλιές Αγάπες», άλλαξαν οι κιθάρες και τα μηχανήματα αλλά όχι η διάθεση...

Μαζί τους σ' αυτό το «Πάρτυ», αγαπημένοι του φίλοι και σημαντικοί τραγουδοποιοί που θα ολοκληρώσουν την παρέα: Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), Bd Foxmoor (Active Member), Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης. Μαζί του οι «Εηζολ 3»: Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, Χάρης Μιχαηλίδης στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Λιβαδάς στα ντραμς.

Είσοδος στο μπαρ: 13 ευρώ με μπίρα - κρασί. Εναρξη: 22.30. «Σταυρός του Νότου» Club - Φραντζή & Θαρύπου 35 - 37, Νέος Κόσμος. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ