Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Χαιρετίζει τα 100χρονα του ΚΚΕ και καλεί σε πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 13 Γενάρη στην Αθήνα, η ετήσια συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, στην οποία συζητήθηκαν ο απολογισμός δράσης της Οργάνωσης για το 2017 και ο προγραμματισμός δράσης για το 2018, που εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Το ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ ενέκρινε, επίσης ομόφωνα, ψήφισμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και του πολυνομοσχεδίου, με το οποίο βάζει στο στόχαστρο το απεργιακό δικαίωμα και γενικεύει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ακόμα, το ΓΣ ψήφισε ομόφωνα και έστειλε χαιρετιστήριο μήνυμα προς την ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος.

Με «το ψήφισμα αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική και το πολυνομοσχέδιο», το ΓΣ της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλεί τους «συναγωνιστές, τους φίλους και απογόνους της ΕΑΜικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας σε ξεσηκωμό και ένταση των αγώνων μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ και τις άλλες ταξικές - λαϊκές οργανώσεις» για την ανατροπή των βάρβαρων μέτρων.

Στο χαιρετιστήριο για τα 100χρονα του ΚΚΕ υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων: «Κρατώντας ιερή παρακαταθήκη αυτούς τους ηρωικούς αγώνες, συνεχίζουμε μαζί με το τιμημένο ΚΚΕ τον αγώνα μας για τα ίδια ιδανικά και τα οράματα της Αντίστασης και του ΔΣΕ στις σύγχρονες συνθήκες (...) Καλούμε τους αγωνιστές, μαχητές και μαχήτριες της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, τους φίλους και απογόνους, να συμμετέχουν μαζικά στους καθημερινούς αγώνες με το ΚΚΕ και το ταξικό εργατικό κίνημα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ. Τους καλούμε να συμμετέχουν, αξιοποιώντας και διαδίδοντας τη Διακήρυξη για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, σε όλες τις εκδηλώσεις που θα οργανώσει το Κόμμα για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή του. Δόξα και τιμή στο ηρωικό ΚΚΕ για τα 100 χρόνια αγώνων και θυσιών του! Συνεχίζουμε τον αγώνα με το τιμημένο ΚΚΕ και το ταξικό εργατικό κίνημα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ