Τρίτη 23 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Μπλόκαρε» η ΑΕΚ, ξέφυγαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στο μηδέν έμεινε η ΑΕΚ στη Λάρισα
Στο μηδέν έμεινε η ΑΕΚ στη Λάρισα
Ανακατατάξεις στην κορυφή επέφερε η 18η αγωνιστική της Super League, η οποία βρήκε χαμένη την ΑΕΚ από την τριάδα των φαβορί που «οδηγούν» τη βαθμολογία, μετά το «στραβοπάτημά» της στη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος 1ος μετά τη νίκη του στο Φάληρο με 3-0 επί της Ξάνθης, έχοντας ως κορυφαίο για μία ακόμη φορά τον Ανσαριφάρντ. Με τον Ιρανό να πετυχαίνει δύο γκολ (26' πέναλτι, 57') και τον Φορτούνη να προσθέτει άλλο ένα (69'), οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Ζίφκοβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις.

Εχοντας σε καλή μέρα το δίδυμο Μακ - Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0 (Μακ 27', Κονέ 45' αυτογκόλ, Πρίγιοβιτς 90'), κράτησε το αήττητο στην Τούμπα και έμεινε μόνος 2ος και στο κατόπι του Ολυμπιακού.

Αντίθετα η ΑΕΚ έπεσε σε «μπλόκο» στη Λάρισα, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ και χάνοντας έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και με αδυναμία στην τελική προσπάθεια, οι παίκτες της «Ενωσης» δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, ενώ εξέφρασαν και παράπονα για τη διαιτησία.

Ευρεία νίκη, σημαντική σε βαθμολογικό και σε ψυχολογικό επίπεδο, πέτυχε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο επί της Κέρκυρας με 4-0.

Αλλα αποτελέσματα: Πλατανιάς - Λεβαδειακός 1-0, ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 2-2, Παναιτωλικός - Πανιώνιος 1-1, Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 1-0.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 41, ΠΑΟΚ 40, ΑΕΚ 38, Ατρόμητος 34, Πανιώνιος 27, Αστέρας Τρίπολης 26, Ξάνθη 24, Παναθηναϊκός 22, ΑΕΛ 21, Λεβαδειακός 21, Παναιτωλικός 19, Λαμία 19, ΠΑΣ Γιάννινα 19, Απόλλων Σμύρνης 13, Κέρκυρα 11, Πλατανιάς 9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ