Παρασκευή 28 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Ναυάγιο» με Κωνσταντίνου

Το "θέατρο του παραλόγου" καλά κρατεί στο... σήριαλ Κωνσταντίνου. Από 'κει λοιπόν που ο πρόεδρος του "γηραιού", Π. Θεωδορίδης, έψαχνε... σέσουλα να κουβαλήσει τα λεφτά και οι "κιτρινόμαυροι" τρόπους να πανηγυρίσουν τον ερχομό του Κυπρίου, ήρθαν... τα πάνω κάτω. Το χθεσινοβραδυνό επεισόδιο περιείχε "ναυάγιο". Οι αντιδράσεις των οπαδών του Ηρακλή φόβισαν, όπως ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του, τον Θεωδορίδη και στην συνάντηση με την ηγεσία της ΑΕΚ "χάλασε" την μετεγγραφή. Αντιδρώντας τα στελέχη της NETMEND απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.

Το "παλαβό" της υπόθεσης φαίνεται και στις δηλώσεις του Θεωδορίδη. Στο ένα κανάλι «δεν πωλείται ο Κωνσταντίνου. Δυστυχώς (σσ παρ' ότι το 'θελα με τόσα λεφτά) είπαμε όχι σ' όλους. Οσο θα 'μαι εγώ παραμένει στον Ηρακλή». Στο άλλο «αν έρθει άλλος επενδυτής ας πάρει την ευθύνη» και στην ΕΠΑΕ «μόνο μαζί με τις μετοχές θα τον πάρουν». Προφανώς λοιπόν οι φίλαθλοι, αμφοτέρων των σωματείων, αλλά κυρίως ο παίχτης αποτελεί "πιόνι" στις επιχειρηματικές κινήσεις του παράγοντα. Γι' αυτό και πληθαίνουν οι πληροφορίες για έντονη παρασκηνιακά δυσφορία, που ίσως εκδηλωθεί και στο προσκήνιο.

Από την πλευρά τους και οι "κιτρινόμαυροι" παράγοντες απηύδησαν. Κατηγορούν τον Θεωδορίδη για διπροσωπεία, διγλωσσία και τον αποκαλούν τρελλό. Φέρονται λοιπόν να έστρεψαν το ενδιαφέρον τους σ' άλλη κατεύθυνση, υποστηρίζοντας ότι έχουν έτοιμη λύση. Πάντως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για όλες τις πλευρές. Και επειδή τα συμφέροντα είναι πολλά και μεγάλα, δεν αποκλείονται νέες "τούμπες" και νέα "σκωτσέζικα ντουζ" ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ