Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ του Εμμανουήλ, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Βάρδα Ηλείας, στα 21 της χρόνια την Κυριακή 25 Απρίλη 1948 από το φασιστοειδές όργανο της χωροφυλακής Σινάπη από το Πλατύ Μεσσηνίας, ο γιος της Μανόλης Ανδρέου και ο εγγονός της Αρης Ανδρέου προσφέρουν ως ελάχιστο φόρο τιμής το ποσό των 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Κάμπου Ηλείας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Το Δεκέμβρη του 2011 έχασε τη μάχη για τη ζωή ο αγαπημένος φίλος ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέρω 40 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Αλιβερίου, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

***

Στη μνήμη της πολυαγαπημένης μητέρας μας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ προσφέρουμε 100 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή».

Τα παιδιά της Ιωάννα και Ισμήνη

***

ΦΩΤΟ

Ο Φώτης Κώτσης και ο Κώστας Αγγελής προσφέρουν στην ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ από ένα κόκκινο μεροκάματο, για την Οικονομική Εξόρμηση, για την 100ή επέτειο του τιμημένου ΚΚΕ, τα 59 χρόνια από την Κουβανική Επανάσταση την 1η Γενάρη 1959 και τον ένα χρόνο που «έφυγε» ο μεγάλος κομμουνιστής ηγέτης ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΡΟΥΣ.

Στο δρόμο του μαρξισμού - λενινισμού, της ανειρήνευτης ταξικής πάλης, στο δρόμο του Φιντέλ και του Τσε, μέχρι την τελική νίκη, για την Επανάσταση και την οικοδόμηση της εργατικής εξουσίας, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό. Η Γη θα γίνει κόκκινη με την εργατική τάξη στην εξουσία, οικοδομώντας μια άλλη κοινωνία, αυτήν που χάραξε η μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, τη σοσιαλιστική εξουσία των εργατών και αγροτών.


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ