Παρασκευή 5 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Εκδήλωση πραγματοποιείται, σήμερα Παρασκευή, στις 8.30 μ.μ., στο Συκούριο Λάρισας στο ζαχαροπλαστείο «Πρώτο» (πλατεία Θέμιδος), με ομιλητή τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ καλούν σε συζήτηση για τις εξελίξεις μετά το τρομοκρατικό πλήγμα που εκδηλώθηκε στις ΗΠΑ, τη Δευτέρα, 8 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πλειάδες», Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης. Θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ διοργανώνει τη Δευτέρα, 8/10, στις 7 μ.μ. εκδήλωση - σύσκεψη, στα γραφεία της, Περγάμου 12, με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις και ο κίνδυνος εμπλοκής της χώρας μας».

- Η ΚΟΒ Λογιστών της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας του ΚΚΕ, στα πλαίσια της ενημέρωσης, αλλά και της ανταλλαγής απόψεων, γύρω από την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας και διεθνώς, προσκαλεί τους λογιστές, μέλη ή φίλους του Κόμματος, στη σύσκεψη που διοργανώνει, με θέμα: «Οι τελευταίες εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2001, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27, 5ος όροφος, στην Αθήνα.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Παιδείας Γκράβας και Κολιάτσου του 5ου Διαμερίσματος καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις πρόσφατες εξελίξεις, την Τετάρτη 10 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ, Πατησίων 280, στην πλατεία Κολιάτσου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ