Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξαναπλημμύρισαν τα παράλια της Λάρισας

Από τις προχτεσινές πλημμύρες
Από τις προχτεσινές πλημμύρες
Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες τα παράλια της Λάρισας πνίγηκαν, προχτές βράδυ, από τη βροχή. Τα ρέματα ξανακατέβασαν νερά πλημμυρίζοντας σπίτια και μαγαζιά, ενώ οι παραλιακοί δρόμοι στον Αγιόκαμπο έγιναν απροσπέλαστοι.

Να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια των προηγούμενων πλημμυρών, τις πλημμυρόπληκτες περιοχές στα παράλια του νομού Λάρισας επισκέφτηκαν οι Τάσος Τσιαπλές και Γιάννης Κασίδας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αγιάς, αντίστοιχα, οι οποίοι, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους σε όσους έπαθαν ζημιές, τόνισαν ότι ευθύνες έχουν οι κυβερνήσεις και οι Τοπικές Διοικήσεις που αφήνουν την περιοχή απροστάτευτη από τις πλημμύρες. Ταυτόχρονα, κάλεσαν τους κατοίκους ν' αγωνιστούν για:

-- Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων να καταγραφούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές, να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στο 100% των καταστροφών.

-- Να ξεκινήσουν άμεσα οι μελέτες και η υλοποίηση όλων των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων τόσο στην παραλιακή ζώνη Αγιοκάμπου, όσο και στον Πηνειό, στους παραποτάμους, χειμάρρους και ρέματα, να γίνουν άμεσα οι επεμβάσεις για τη διευθέτησή τους κύρια μέσα και γύρω από κατοικημένες περιοχές, στα σημεία που το πλάτος τους μειώνεται αισθητά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ