Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΙΜΚΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κρίσιμο τεστ για τετράδα

Σε ένα από τα δυσκολότερα τεστ για το στόχο της παρουσίας του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας καλείται να αντεπεξέλθει σήμερα ο Παναθηναϊκός, αγωνιζόμενος στη Μόσχα με την Κίμκι (19.00 - Novasports 2) για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι πράσινοι, που προέρχονται από τη νίκη επί της Μπασκόνια την προηγούμενη αγωνιστική, επιδιώκουν να πετύχουν την τέταρτη εκτός έδρας νίκη τους στη φετινή διοργάνωση, η οποία θα τους εδραιώσει στην τετράδα. Η αποστολή δεν είναι εύκολη, αφού ισχυρό κίνητρο έχουν και οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 7η θέση και θέλουν να αποφύγουν μπελάδες όσον αφορά την παρουσία τους στην οκτάδα.

Στη δυσκολία του αγώνα στάθηκε και ο κόουτς των «πρασίνων» Τσάβι Πασκουάλ. Τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να προσέξουν τα πάντα απέναντι σε μια ομάδα όπως η Κίμκι, την οποία χαρακτήρισε μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, παρά τη βαθμολογική της θέση. Εκανε ειδική αναφορά στο «βαρύ πυροβολικό» της ρωσικής ομάδας, τον Αλεξέι Σβεντ, προσθέτοντας όμως ότι η Κίμκι διαθέτει πλειάδα παικτών ικανών να κάνουν τη ζημιά. Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν σήμερα το ντεμπούτο τους τα δύο νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, ο Μάικ Τζέιμς και ο Εϊντριαν Πέιν.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχει τελικά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αντίθετα με τους τραυματίες Λοτζέσκι, Γκέιμπριελ και Ογκαστ.

Αλλα σημερινά παιχνίδια: Εφές - Ζαλγκίρις (19.30 - Νοvasports 1), Μπάμπεργκ - Ερυθρός Αστέρας (21.45 - Νοvasports 5), Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (22.00 - Novasports 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ