Πέμπτη 1 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Π. Καμμένος αβανταδόρος της Χρυσής Αυγής και πάλι

Οι ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής κατέθεσαν Ερώτηση, προς την κυβέρνηση, σχετικά με τα κοινά προγράμματα εξοπλισμών Ελλάδας - Κύπρου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Αμυνας, που υλοποιούνται μέσω της Μόνιμης Διαρθρωμένης Συνεργασίας (PESCO) από την ΕΕ.

Ο Π. Καμμένος στην απάντησή του στους φασίστες, τους ενημερώνει ότι στοιχεία της απάντησης είναι διαβαθμισμένα και καλεί τον ναζιστή «να επισκεφθεί το υπουργείο Αμυνας προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως από τους αρμόδιους επιτελείς για όλα τα τεθέντα ζητήματα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καμμένος θέλει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του λαού, αλλά και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ναζιστική - εγκληματική δράση των απογόνων του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας.

Το γεγονός της προβολής και κατοχύρωσης της παρουσίας των φασιστών, με πρόσκληση σε εκδηλώσεις και όχι μόνο, δεν συμβαίνει πρώτη φορά.

Η κυβέρνηση διοργάνωσε κακόγουστη φιέστα, προσκαλώντας τους ναζιστές σε επίσκεψη στο Καστελόριζο και τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη, ως απάντηση δήθεν στην προκλητικότητα της Τουρκίας, που ενθαρρύνεται από τις ΗΠΑ και την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Οι ιμπεριαλιστές με την πολιτική τους αποτελούν παράγοντα αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Η «παράσταση» αυτή περιλάμβανε εναγκαλισμούς και φωτογράφηση υπουργών, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με τους χρυσαυγίτες.

Επίσης, η κυβέρνηση τους έχει προσκαλέσει στη στρατιωτική άσκηση «Παρμενίων», πραγματοποιούν επισκέψεις σε στρατόπεδα με αφορμή διάφορες εκδηλώσεις.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες, διότι επιβεβαιώνεται περίτρανα ότι καταβάλλει προσπάθειες, με κάθε αφορμή, να κατοχυρώσει την παρουσία του «μαντρόσκυλου» του συστήματος, της Χρυσής Αυγής, πρώτα και κύρια στη συνείδηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το ΚΚΕ θεωρεί ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι δήθεν πατριώτες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συναγελάζονται και να φωτογραφίζονται με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των κομμάτων του κεφαλαίου, με αυτούς που με την πολιτική τους προωθούν την πολιτική των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην περιοχή του Αιγαίου και συνολικότερα της Ανατολικής Μεσογείου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους οι ναζιστές - εγκληματίες χρειάζεται να απομονωθούν όπου και αν εμφανίζονται. Να καταδικαστούν από τη μεγάλη πλειοψηφία του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικότερα δε από αυτούς που προέρχονται από φτωχές εργατικές και αγροτικές οικογένειες.


Λ. Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ