Τρίτη 6 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης των ΚΟ του ΚΚΕ, για σήμερα Τρίτη προγραμματίζονται οι εξής περιοδείες:

-- Στις 12 μ., ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «First Data».

-- Στις 10.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί τη βιομηχανία «Tasty» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις

Την Κυριακή 11 Μάρτη, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Μάνδρας (Χατζημήτρου), οι ΚΟΒ Μάνδρας - Ειδυλλίας - Ερυθρών Αττικής καλούν σε συγκέντρωση με θέμα «Η "ανάπτυξή" τους θυσιάζει τη ζωή και τις ανάγκες μας. Οργάνωση - αγώνας - συμπόρευση με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Την Κυριακή 18 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 110), η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Το δικαίωμα στην εργασία και στον ελεύθερο χρόνο». Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Για τη μάχη του Φαρδύκαμπου

Εκδήλωση με θέμα «Η καθοριστική συμβολή του ΚΚΕ στη συγκρότηση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ στην περιοχή του Βοΐου και η νικηφόρα μάχη του Φαρδύκαμπου» διοργανώνει η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Κυριακή 11 Μάρτη, στις 11.30 π.μ., στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής Σύγχρονης Ιστορίας στο ΑΠΘ.

Τιμούν τη Μάχη της Κοκκινιάς

Σήμερα Τρίτη, στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη Αττικής του ΚΚΕ και το Παράρτημα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης για την ιστορική Μάχη της Κοκκινιάς (6 - 8 Μάρτη 1944). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δαβάκη (περιβολάκι) και θα μιλήσει εκπρόσωπος του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και στέλεχος της Οργάνωσης Κοκκινιάς της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ