Πέμπτη 8 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
«Ασφάλεια και προστασία» για το μεγάλο κεφάλαιο

Σε σχόλιό της για την ομιλία του πρωθυπουργού στα Ανω Λιόσια, η ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής του ΚΚΕ σημειώνει:

«Η ομιλία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Αττικής στα Ανω Λιόσια προσπάθησε να κρύψει αλλά δεν μπόρεσε να εξαφανίσει την πραγματικότητα που βιώνουν ο λαός και η νεολαία της περιοχής.

Δεν μπορεί να εξαφανίσει το γεγονός ότι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων, έχει καταδικάσει συνολικά το λαό και ιδιαίτερα της περιοχής στη φτώχεια, στην ανεργία, στην κακοπληρωμένη δουλειά, ενώ καθηλώνει ολόκληρες εργατικές - λαϊκές περιοχές, τη ζωή μας στην υποβάθμιση.

Σε αυτό το έδαφος αναπτύσσεται το οργανωμένο έγκλημα, που είναι συνέπεια του σάπιου συστήματος το οποίο λειτουργεί με γνώμονα το κέρδος κι είναι συνδεδεμένο με διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα. Αν αυτά δεν φύγουν από τη μέση, το πρόβλημα θα έρχεται και θα επανέρχεται όσες αστυνομικές επιχειρήσεις και αν διεξαχθούν.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της περιοχής θα υπερασπίσουν τα σύγχρονα δικαιώματά τους για μια αξιοπρεπή ζωή στις μεγάλες κινητοποιήσεις που προγραμματίζουν για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που πραγματική ασφάλεια και προστασία προσφέρει στο μεγάλο κεφάλαιο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ