Παρασκευή 9 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΤΡΑ - ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Περιοδείες στις εργαζόμενες στους δήμους για τη Μέρα της Γυναίκας

Στην Καισαριανή
Στην Καισαριανή
Σε περιοδείες και συζήτηση με τις εργαζόμενες των δήμων προχώρησαν, τιμώντας την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, οι δήμαρχοι Πατρέων και Καισαριανής, θέτοντας στο επίκεντρο το αγωνιστικό μήνυμα της 8ης Μάρτη, τον αγώνα για τη γυναικεία ισοτιμία, για μια ζωή με δικαιώματα στην εργασία, τη μητρότητα, τη μόρφωση, την κοινωνική ζωή.

Με τις εργαζόμενες στον 8ο Παιδικό Σταθμό συζήτησε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και στη συνέχεια υποδέχθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου τις εργαζόμενες του δήμου, προσφέροντάς τους από ένα κόκκινο γαρίφαλο. Τέλος, περιόδευσε στους χώρους εργασίας του Κέντρου Κοινότητας και των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνέικων και Ρίου.

Προχτές πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου, με θέμα «Η γυναίκα της ζωής και του αγώνα», στο κατάμεστο από γυναίκες κάθε ηλικίας Θέατρο «Μπάρι». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πατρέων και πλήθος εκπροσώπων της δημοτικής αρχής.

Περιοδεία πραγματοποίησε χτες και ο δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, στους εργασιακούς χώρους του δήμου, μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Ξεκινώντας από τα συνεργεία του δήμου, επισκέφτηκαν στη συνέχεια τις εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς και τέλος τις εργαζόμενες στο δημαρχείο, προσφέροντας συμβολικά από ένα γαρίφαλο σε καθεμιά.


Στην Πάτρα
Στην Πάτρα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ