Τρίτη 13 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 16 Μάρτη

«Ολοι και όλες, από κάθε γωνιά της χώρας, από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη, στις 16 Μάρτη έξω από το υπουργείο Παιδείας στη 1 μ.μ., για να φωνάξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε: Εδώ και τώρα μαζικοί - μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών! Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών! Δε θα δεχτούμε καμία απόλυση συμβασιούχου! Αμεση εξίσωση δικαιωμάτων μόνιμων και αναπληρωτών και μέτρα στήριξής τους (στέγαση, σίτιση, δωρεάν μετακίνηση)!».

Το παραπάνω κάλεσμα απευθύνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ μπροστά στην απεργία (με τρίωρες στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ - ΔΟΕ και από τα σωματεία εκπαιδευτικών) και την πανελλαδική συγκέντρωση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την ερχόμενη Παρασκευή στο υπουργείο Παιδείας. Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους μόνιμοι και ελαστικά εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί θα βρεθούν στην κινητοποίηση και τονίζει μεταξύ άλλων πως «το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, τα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα, θα τα κερδίσουμε μόνο μέσα από τον αγώνα μας».

«Τώρα είναι ώρα κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στο σύνολο αυτής της πολιτικής, ώρα να ακουστεί δυνατά η δική μας φωνή!», τονίζει η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών - Ωρομισθίων, που καλεί τα σωματεία των εκπαιδευτικών να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις για την προετοιμασία της απεργίας στις 16 Μάρτη και σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες μπροστά στην απεργιακή κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ