Τρίτη 9 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΠ
Μάχη με τη «συρρίκνωση»

Απεγνωσμένες προσπάθειες να πείσει τους εναπομείναντες οπαδούς του ότι «υπάρχει» το νεοϊδρυθέν κόμμα του, καταβάλει ο Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δραματική συρρίκνωση της επιρροής του και στα γκάλοπ και τις φυγόκεντρες τάσεις των «υποψήφιων» ψηφοφόρων του.

Στην κατεύθυνση αυτή, διαφημίστηκε σε ειδική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΕΠ η ένταξη...683 καινούριων μελών, ενώ ο ίδιος ο αρχηγός του ΚΕΠ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό τους διαβεβαιώντας ότι «δεν πρόκειται να προδώσει τις ελπίδες και προσδοκίες τους». «Θα δώσουμε μέχρι το τέλος τη μάχη μας» πρόσθεσε, με στόχο «μια δυναμική, ισχυρή και χρήσιμη παρουσία στα δημόσια πράγματα της χώρας». Επανέλαβε ότι ορίζοντας της πορείας του κόμματός του είναι οι επόμενες εκλογές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα του θα κατακτήσει ρόλο μοχλού, που θα αλλάξει την πολιτική στην Ελλάδα. Προσδοκίες προσπάθησε να δημιουργήσει και για το ιδρυτικό συνέδριο στις 24 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας ότι «θα είναι μια ιστορική μέρα για την ελληνική πολιτική».

Αναφερόμενος στον πόλεμο που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους ο Δ. Αβραμόπουλος έδωσε, ένα ακόμα δείγμα γραφής, της «προωθημένης» νεοταξικής υποτέλειάς του. Αφού τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του πολέμου λέγοντας ότι «η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα της», δεν έκρυψε ότι το όραμα είναι «να χτίσουμε την παγκόσμια δημοκρατία», εννοώντας προφανώς την παγκόσμια κυριαρχία του καθεστώτος της νέας τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ