Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Κινητοποίηση για τις επικουρικές συντάξεις

Συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, πραγματοποίησαν χτες συνταξιούχοι μαζί με εργαζόμενους της τράπεζας, που βρίσκονταν σε 24ωρη απεργία, ενάντια στην απόφαση της διοίκησης της ΕΤΕ να διακόψει τις επικουρικές συντάξεις. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου αντιπροσωπεία επέδωσε σχετικό ψήφισμα.

Η «Ενιαία Συνδικαλιστική Αγωνιστική Κίνηση» συμμετείχε με δικό της μπλοκ στη συγκέντρωση, προβάλλοντας το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις εισφορές και τις συντάξεις μας. Δουλειά για όλους με πλήρη ασφαλιστικά, εργασιακά, μισθολογικά δικαιώματα». Με δικό του μπλοκ συμμετείχε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών.

Η «Ενιαία» σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Δεν κάνουμε βήμα πίσω από όσα έχουμε πληρώσει, από όσα δικαιούμαστε. Δεν χαρίζουμε ούτε ένα ευρώ από τις εισφορές μας! Απαιτούμε η Τράπεζα να πληρώσει άμεσα τους 5 επικουρικούς μισθούς που χρωστάει στους συνταξιούχους και να εγγυηθεί την απρόσκοπτη πληρωμή των συντάξεων από δω και στο εξής. Να μην προχωρήσουν τα σχέδια για τα επαγγελματικά ταμεία και την ιδιωτική ασφάλιση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ