Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 30/3, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης - Θησείο), οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 66 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Καστοριάς καλεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Esperos», στη Χλόη, σε εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Βίτσι - Στα βήματα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (ιστορικός - ταξιδιωτικός οδηγός). Θα μιλήσει ο Θανάσης Λεκάτης, δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη».

-- Στις 4 μ.μ., στον 1ο όροφο του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 1-3), η ΚΟΒ Τράπεζας Πειραιώς καλεί σε συζήτηση με θέμα «Διδασκόμαστε από την Ιστορία μας - μελετάμε τις εξελίξεις - δυναμώνουμε το ΚΚΕ σε κάθε χώρο δουλειάς». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Αύριο, Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στη Σπάρτη, στα γραφεία της ΤΕ Λακωνίας, σε εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ, 100 χρόνια πάλης για την ισοτιμία της γυναίκας», θα μιλήσει η Στέλλα Χρηστέα, μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ