Τρίτη 27 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΟΛΟΣ
Ενας νεκρός από πυρκαγιά σε κλειστή βιομηχανική μονάδα

Ενας 45χρονος, αλβανικής καταγωγής, πατέρας τριών παιδιών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε χτες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις μονάδας ψυγείων φρούτων στα Κάτω Λεχώνια Βόλου, η οποία τα τελευταία χρόνια παραμένει ανενεργή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη διάρκεια εργασιών οξυγονοκόλλησης στους χώρους των ψυκτικών θαλάμων της μονάδας, στις οποίες μετείχαν τρία άτομα, για άγνωστους μέχρι χτες το βράδυ λόγους, σημειώθηκε έκρηξη και στη συνέχεια ξέσπασε πυρκαγιά, η οποία πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις. Τα τρία άτομα προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το χώρο για να γλιτώσουν και οι δύο τα κατάφεραν, ωστόσο ο 45χρονος δεν πρόλαβε και βρέθηκε νεκρός δίπλα από την εσωτερική σκάλα διαφυγής, μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου γίνονταν οι οξυγονοκολλήσεις. Για τα αίτια του θανάτου θα αποφανθεί ιατροδικαστής, μετά τη διενέργεια νεκροτομής και νεκροψίας.

Μέχρι αργά χτες το βράδυ, ούτε ο ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων ούτε οι αρμόδιες αρχές δεν είχαν διασαφηνίσει το λόγο για τον οποίο εκτελούνταν εργασίες μέσα στην κλειστή μονάδα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αρχικά 10 πυροσβεστικά οχήματα με 25 πυροσβέστες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ