Τρίτη 27 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
12ο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5x5 ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σήμερα λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής

Σήμερα Τρίτη λήγει η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο 12ο Εργατικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5x5 του ΠΑΜΕ, το οποίο φέτος διεξάγεται με σύνθημα «Μπες στο παιχνίδι για το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει. Οργανώσου στο σωματείο σου!».

Δεκάδες ομάδες από συνδικάτα, χώρους δουλειάς, σωματειακές επιτροπές, σχολές μαθητείας, έχουν ήδη δηλωθεί και περιμένουν τη σέντρα!

Η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα προς «τα συνδικάτα, τις σωματειακές επιτροπές, τον κάθε εργαζόμενο και άνεργο, να φτιάξουν τώρα ομάδα! Να γίνει δική τους υπόθεση σε κάθε τόπο δουλειάς και σπουδών. Να γεμίσουν οι χώροι με το κάλεσμα και την αφίσα για το Εργατικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ».

Την Κυριακή 15 Απρίλη θα πραγματοποιηθεί ο εναρκτήριος αγώνας, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στον δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, στο αίτημα για την απελευθέρωση της 16χρονης Παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων στις φυλακές του Ισραήλ, ιδιαίτερα των ανηλίκων.

Ο εναρκτήριος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Δημοτικό Γήπεδο Τ. Χαραλαμπίδης» του δήμου Χαϊδαρίου (Ιερά Οδός 240) και η Γραμματεία Νέων καλεί «όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕ να παρευρεθούν στην έναρξη, όπου θα γίνει και η κλήρωση των ομίλων», ενώ καλεί επίσης «να συμμετέχουν όλα τα Συνδικάτα με τη μαζική συμμετοχή εργαζομένων από τους κλάδους».

Η έναρξη της 1ης αγωνιστικής του τουρνουά ποδοσφαίρου θα γίνει την Κυριακή 22 Απρίλη.

Αρχικά το τουρνουά θα διεξαχθεί με ομίλους, ενώ θα ολοκληρωθεί με αγώνες νοκ άουτ.

Υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.33.01.842, 697.42.15.136. Και τα e-mail:neoipame@pamehellas.gr και pame@pamehellas.gr.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ