Τρίτη 27 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις για τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του Κόμματος

Από τη συγκέντρωση στην Ικαρία
Από τη συγκέντρωση στην Ικαρία
Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις της ΚΟ Αιγαίου του ΚΚΕ στα νησιά, με σύνθημα: «Καμία αμφισβήτηση - καμία αλλαγή συνόρων στο Αιγαίο. Οχι στο δηλητήριο του εθνικισμού. Τώρα να δυναμώσει η πάλη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους».

Στελέχη του Κόμματος αναλύουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή και για την απάντηση που πρέπει να δώσει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Την Τετάρτη και Πέμπτη 21 και 22 Μάρτη, στην Ικαρία περιόδευσε ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος. Την Τετάρτη μίλησε σε συγκέντρωση στο Αυλάκι, ενώ την Πέμπτη βρέθηκε σε χώρους δουλειάς, όπως στην Πυροσβεστική του Αγ. Κηρύκου, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ και στο νοσοκομείο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Οι συγκεντρώσεις για τις επόμενες μέρες είναι οι εξής:

-- Στη Μυτιλήνη, την Πέμπτη 29 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στη Χίο, την Πέμπτη 29 Μάρτη, στις 6 μ.μ., στο Ομήρειο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στη Σάμο, την Πέμπτη 29 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας στο Βαθύ, θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στη Λήμνο, το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα Γκαλιούρη (σινεμά «Μαρούλα»), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση, όπου θα συμμετάσχει ο Νίκος Παπαναστάσης, συνταγματάρχης ε.α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ