Τετάρτη 28 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις Επιτροπών Ειρήνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια πολύμορφη δραστηριότητα των κατά τόπους Επιτροπών Ειρήνης σε όλη τη χώρα, που περιλαμβάνει εκδηλώσεις - συζητήσεις γύρω από τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στο Αιγαίο, στη Μέση Ανατολή, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και την εμπλοκή της Ελλάδας.

Σήμερα Τετάρτη:

  • Από την Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης - Υμηττού, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση στην αίθουσα του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού (ΦΟΥ) (Αμισού & Λεωφ. Σμύρνης). Θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ.
  • Από την Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Δημητρίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΕΠΑΛ, Αργοστολίου 55-59, εκδήλωση με θέμα «Η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους». Θα μιλήσει ο Ανδριανός Μπούκουρης, μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.
  • Από την Επιτροπή Ειρήνης της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας (Γούβα - Ν. Κόσμος - Παγκράτι), στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις σε Αιγαίο, Βαλκάνια, Αν. Μεσόγειο και η εμπλοκή της Ελλάδας». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Αναγνώστου, οργανωτικός γραμματέας της ΕΕΔΥΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο καφενείο «Λεύκα», Μεναίχμου 9, Ν. Κόσμος.

Το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 7 μ.μ., από την Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου, (Παπάγου 7 & Αριστοφάνους), εκδήλωση με θέμα «Ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή και η συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτούς». Θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΕΕΔΥΕ, Σταύρος Τάσσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ