Τετάρτη 28 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στάση εργασίας στην Καλαμάτα

Σε στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας προχώρησε χτες το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εργαζόμενοι αορίστου χρόνου και συμβασιούχοι, διεκδικώντας να μην γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου και παλεύοντας για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Οι εργαζόμενοι, με ανακοίνωση που μοίρασαν έξω από τα ταμεία της ΔΕΥΑΚ, κάλεσαν τους εργαζόμενους της πόλης να στηρίξουν τον αγώνα τους «για στελέχωση των υπηρεσιών της τοπικής διοίκησης με μόνιμο προσωπικό, αλλά και για φθηνές υπηρεσίες».

Το Σωματείο διεκδικεί: Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και τροποποίηση των οργανισμών εσωτερικής υπηρεσίας των ΔΕΥΑ του νομού, για κάλυψη όλων των υπηρεσιών ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης, με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας. Σύνταξη κανονισμών Υγιεινής και Ασφάλειας. Φτηνά έως μηδενικά κοινωνικά τιμολόγια για τους μακροχρόνια άνεργους, ώστε να μην στερείται κανείς του δικαιώματος πρόσβασης στα δίκτυα ύδρευσης - άρδευσης - αποχέτευσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ