Πέμπτη 5 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διαμαρτυρία της Παλαιστινιακής Παροικίας

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από τη χτεσινή διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη
Καθιστική διαμαρτυρία - αγρυπνία στο Αγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, πραγματοποίησε χτες η Παλαιστινιακή Παροικία Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη της Επιτροπής Διεθνούς Υφεσης και Ειρήνης Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας τη νέα ωμή σφαγή των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού στη Γάζα. Απαίτησαν να σταματήσουν η βία και η τρομοκρατία ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό και κάλεσαν το λαό της χώρας μας να εκφράσει αγωνιστικά τη συμπαράστασή του.

Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης, Μοχάμεντ Ελαγκούζ, αναφέρθηκε στο αιματοκύλισμα των λαϊκών κινητοποιήσεων που ήδη μετρά δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Κατήγγειλε την υποκρισία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και κάλεσε το λαό να δυναμώσει την αλληλεγγύη του.

Ο πρόεδρος της ΕΔΥΕΘ, Νίκος Ζώκας, σημείωσε ότι η κλιμάκωση της ισραηλινής επιθετικότητας συνδέεται με τις γενικότερες εξελίξεις στην περιοχή και κάλεσε το λαό της χώρας μας και τους λαούς της περιοχής να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ