Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
Τηλεόραση
Νέο πρόγραμμα για τον «98,4»

Το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 98,4» παρουσιάστηκε χτες κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Τα στοιχεία του νέου προγράμματος είναι η συνεχής ροή ενημέρωσης και η έμφαση στον αθλητισμό.

Οπως τόνισε ο γενικός διευθυντής του σταθμού Βασίλης Ταλαμάγκας, το ανανεωμένο πρόγραμμα του «Αθήνα 98,4» φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση της νέας χιλιετίας δίνοντας έμφαση στη συνεχή ροή ενημέρωσης όλο το 24ωρο, διακόπτοντας το πρόγραμμά του και καλύπτοντας ειδησεογραφικά τα μεγάλα αλλά και τα μικρά γεγονότα, ενώ βάση δίνεται και στην προώθηση νέων εκπομπών (ζώνης) στο ενημερωτικό του πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι στο δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού εντάχθηκε ο Τέρενς Κουίκ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν για την πορεία του «Αθήνα 98,4», την τελευταία διετία πραγματοποίησε αύξηση 147% της ακροαματικότητάς του, από 2% που ήταν έφτασε στο 4,3%. Την ίδια ώρα παρουσίασε αύξηση των διαφημιστικών του εσόδων, ενώ συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη διοργάνωση συναυλιών, στη στήριξη συνεδρίων. Την ίδια ώρα φιλοξενεί δεκάδες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή του κοινού, στο Γκάζι όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις του σταθμού εδώ και τρία χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ