Παρασκευή 13 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αποπειράθηκε να τη βιάσει και τη μαχαίρωσε

Aγνωστος άντρας επιτέθηκε σε γυναίκα γιατρό, λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η επίθεση, που κατέληξε στον τραυματισμό της οδοντιάτρου, καταγράφηκε λίγο μετά τις 9 προχτές το βράδυ στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού στου Γκύζη.

Η οδοντίατρος, που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, έφευγε από το νοσοκομείο για το σπίτι της. Λίγα μέτρα μακρύτερα, δέχτηκε την επίθεση νεαρού άνδρα, ο οποίος την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με απειλή μαχαιριού, σύμφωνα με την καταγγελία της, και επιχείρησε να τη βιάσει. Οταν εκείνη αντιστάθηκε, ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο δράστης απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Η νεαρή οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη, τα κίνητρα της επίθεσης και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ