Τρίτη 17 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τραγικό τέλος για 4χρονο κοριτσάκι

Ενα 4χρονο κοριτσάκι πνίγηκε χτες το μεσημέρι σε πισίνα ξενοδοχείου της Νάξου, στην περιοχή Μικρή Βίγλα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του νοσοκομείου, η τετράχρονη δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 4χρονης εργαζόταν σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Μικρή Βίγλα. Μην έχοντας να αφήσει κάπου το παιδί, το είχε πάρει μαζί της στη δουλειά... Η μητέρα βρισκόταν στο υπόγειο του ξενοδοχείου σιδερώνοντας ρούχα, ώσπου σε κάποια στιγμή έχασε από τα μάτια της τη μικρή της κόρη.

Είχαν μεσολαβήσει περίπου 10 λεπτά και έτρεξε πανικόβλητη να βρει το παιδί, όταν το βρήκε στην πισίνα του ξενοδοχείου να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο με γιατρό ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες, και άμεσα το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σώσουν το παιδί, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες... Κάποια στιγμή ανέπνευσε, λένε οι πληροφορίες, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας ή της Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ