Πέμπτη 11 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Αντιδράσεις για το νέο δημαρχείο

Κατάληψη στο γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καματερού πραγματοποίησαν χτες εφτά δημοτικοί σύμβουλοι (έξι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ένας της συμπολίτευσης), ζητώντας να μην ισχύσουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την ανέγερση νέου δημαρχείου.

Οπως υποστήριξαν, την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων έχει αμφισβητήσει η Περιφέρεια, η οποία με απόφασή της έκρινε παράνομες τις διαδικασίες. Σύμφωνα με δημοτικούς συμβούλους, ο δήμαρχος Χριστόφορος Δανακός παρουσίασε προχτές, στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγγραφο του υφυπουργού Εσωτερικών, Κ. Καΐσερλη, το οποίο αναστέλλει την εκτέλεση των αποφάσεων της Περιφέρειας, μέχρι την έκδοση της απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου προσέφυγε ο δήμος κατά της Περιφέρειας.

Το γεγονός αυτό, σημείωναν χτες οι σύμβουλοι, δίνει τη δυνατότητα στον δήμαρχο να ξεκινήσει την ανέγερση του νέου δημαρχείου.

Οι σύμβουλοι επρόκειτο να παραμείνουν στο γραφείο του προέδρου μέχρι το βράδυ και από σήμερα θα προσδιορίσουν τις νέες τους κινήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ