Πέμπτη 19 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Με «αέρα» στο δεύτερο «ραντεβού»

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ευρεία νίκη και την άριστη εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21.15 - Νovasports 2), στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το 2-0 στις νίκες που θα τους φέρει μια «ανάσα» από την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, καθώς έτσι θα έχουν τρεις ευκαιρίες για την τρίτη και καθοριστική νίκη, ενώ παράλληλα θα ταξιδεύσουν και με άλλον «αέρα» στη Μαδρίτη όπου θα γυρίσει η σειρά για τον τρίτο αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, πάντως, επέμεινε στην άποψή του ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί της σειράς, παρά τα όσα συνέβησαν την Τρίτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Η δεύτερη αναμέτρηση, υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός του «Τριφυλλιού», θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με άλλες ιδιαιτερότητες, και η Ρεάλ αναμένεται να αντιδράσει, αφού πλέον διακυβεύονται πολλά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, συνέχισε ο Πασκουάλ, δεν πρέπει να αλλάξουν μυαλά και νοοτροπία που είχαν πριν τον πρώτο αγώνα, αλλά να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό συγκέντρωσης, καθώς οι αγώνες των πλέι οφ δεν επιτρέπουν χαλάρωση.

  • Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Κίμκι στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής σειράς (20.00 - Novasports 1), με τον «αέρα» του 1-0 στις νίκες αλλά στη «σκιά» του τραυματισμού του Ντε Κολό, που υπέστη θλάση και θα χάσει την υπόλοιπη σειρά, ενώ θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του και στο φάιναλ φορ, σε περίπτωση πρόκρισης της ΤΣΣΚΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ