Παρασκευή 20 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ
«Λαβωμένος» και χωρίς περιθώρια

Με το στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας να έχει δυσκολέψει μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα και ακόμα περισσότερο με τα συνεχιζόμενα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (21.15 - Novasports 1) στον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί μονόδρομο η ισοφάριση του σκορ της σειράς σε 1-1 νίκες, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν μπροστά τους την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή να πετύχουν δύο νίκες στη Λιθουανία προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Παράλληλα, η νίκη απόψε απαιτείται και για λόγους ψυχολογικής τόνωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας της σειράς στο Κάουνας, καθώς όπως και να 'χει η ελληνική ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη.

Τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματισμών πάντως δεν είναι ευχάριστα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μιλουτίνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Τετάρτης, ενώ παραμένει αμφίβολος και για τους αγώνες στο Κάουνας. Επίσης, νοκ άουτ για ένα μήνα τέθηκε και ο Γιώργος Μπόγρης που υπέστη ρήξη μηνίσκου. Αμφίβολος παραμένει και ο Παπανικολάου, που δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη.

  • Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Φενέρ υποδέχεται την Μπασκόνια (20.45 - Νovasports 3), στη δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση. Η τουρκική ομάδα προηγείται με 1-0 στις νίκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ