Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ηχοχρώματα

Το μεικτό δρώμενο «Transmutations» παρουσιάζουν η Ομάδα σύγχρονου χορού «sinequanon», το Μουσικό Σύνολο Σκαλκώτας και ο φωτογράφος Τάσος Βρεττός (βίντεο, φωτισμοί), από σήμερα (9.30 μ.μ.), μέχρι 16/10, στους Κυλινδρόμυλους Κ. Σαραντόπουλου (Χρ. Σμύρνης 4 και Κενταύρου, τέρμα Πειραιώς, Καμίνια, τηλ. 34.57.393). Η χορογραφία είναι της Αποστολίας Παπαδαμάκη.

  • Οι «Οναρ» (φωτό) ξεδιπλώνουν ευαισθησίες και τραγούδια σήμερα (11 μ.μ.) και αύριο στο «Σταυρό του Νότου» (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος). θα παρουσιάσουν κομμάτια από τις δύο δισκογραφικές δουλιές τους «Το έργο που παίζουν τα μάτια σου» και «Μην πετάς, θα σε δουν».
  • Ο Αλέξανδρος Χατζής και το «Νουέβο Ρίτμο» εμφανίζονται σήμερα και αύριο (10.30 μ.μ.), στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι).
  • Το ντούο «Ηχοχρώματα», με τον Σπύρο Παπικινό στο φλάουτο και την Μαρία Αναγνωστοπούλου στην κιθάρα, θα δώσει συναυλία αύριο (8 μ.μ.), στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Πεντέλης (Κορυτσάς 1, πλ. Ν. Πεντέλης). Συμμετέχει η σοπράνο Μαρία Τουρναβίτη. Είσοδος ελεύθερη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ