Παρασκευή 12 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΔΡΑΣΗ
Να σταματήσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον πόλεμο

Ανελέητοι πλέον συνεχίζονται νύχτα και μέρα οι δολοφονικοί βομβαρδισμοί στο Αφγανιστάν. Μόνο τη χτεσινή μέρα, ήταν εκατοντάδες οι νεκροί άμαχοι από τα «χειρουργικά» εγκληματικά χτυπήματα. Με προκλητικές δηλώσεις τους, ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Κ. Πάουελ, ο Βρετανός ομόλογός του Τζακ Στρο και ο γγ του ΝΑΤΟ Τζ. Ρόμπερτσον δεν απέκλεισαν επιθέσεις και σε άλλες χώρες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Ρέππας, παίρνοντας χτες τη σκυτάλη από τον υπουργό Αμυνας Α. Τσοχατζόπουλο, άφησε ανοιχτό το ζήτημα της μεγαλύτερης πολεμικής εμπλοκής της χώρας, επαναλαμβάνοντας, ταυτόχρονα, ότι η Ελλάδα συμμετέχει, παρέχοντας διευκολύνσεις σε μέσα και χώρους. Την ίδια στιγμή, ο νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τ. Μίλερ, συζητούσε με τον υπουργό Εξωτερικών ακόμα και την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων στις πολεμικές επιχειρήσεις.

Να σταματήσει αμέσως κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον άδικο πόλεμο, βροντοφωνάζουν χιλιάδες διαδηλωτές, χτες στη Θεσσαλονίκη, σήμερα στη Λάρισα και δεκάδες ακόμα πόλεις, απ' άκρη σ' άκρη σε ολόκληρη τη χώρα.


Eurokinissi


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ