Τετάρτη 2 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας

Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους και τη νεολαία και τους καλούν να δυναμώσουν τη δράση τους ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτούς, προσπερνώντας τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την ανάγκη κλιμάκωσης της πάλης ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και τις πολιτικές που το υπηρετούν.

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αττική

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φυσικομαθηματική καλούν σε συγκέντρωση στο Μαθηματικό, αμφιθέατρο 21, με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, με ομιλητή τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα Β218, με ομιλητή τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ., οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην ΑΣΟΕΕ καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα Α, με ομιλητή τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Παρασκευή 4 Μάη, στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ στην τράπεζα «Alpha Bank» καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα), με ομιλήτρια την Τόνια Γαρδούνη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Τετάρτη:

-- Η ΤΟ Ημαθίας καλεί σε σύσκεψη με αγρότες στην «Ελιά», στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Η ΚΟΒ Παπάφη - Δόξα καλεί στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία της, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

-- Η ΚΟΒ Πολίχνης καλεί στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Πολίχνης, με ομιλητή τον Γιάννη Δελή, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών καλεί στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στη Βέροια, με ομιλήτρια την Ιωάννα Σοφρώνοφ, μέλος της ΤΕ Ημαθίας.

Την Παρασκευή 4 Μάη:

-- Οι ΚΟ Μεταφορών καλούν στις 7 μ.μ. στο ΕΚΘ, με ομιλητή τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

-- Η ΤΟ Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση - σύσκεψη στις 8 μ.μ., στο κοινοτικό κατάστημα Επισκοπής Νάουσας. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Κρήνης καλεί στις 7 μ.μ. στα γραφεία της, με ομιλητή τον Αριστείδη Θάνο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.

-- Η ΚΟ Τύπου - Χάρτου καλεί στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Εν αρχή» στα Λαδάδικα, με ομιλητή τον Ντίνο Βαγγέλη, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας! (2022-03-11 00:00:00.0)
Πλατύ, μαχητικό άνοιγμα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή (2022-03-05 00:00:00.0)
Συσκέψεις, συγκεντρώσεις και περιοδείες ΚΟ του ΚΚΕ (2018-05-18 00:00:00.0)
Καθημερινές συγκεντρώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της Ελλάδας (2018-04-28 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ενάντια στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών και την εμπλοκή της Ελλάδας (2018-04-24 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις ενάντια στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα και την ελληνική εμπλοκή (2018-04-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ