Πέμπτη 3 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Α/Σ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Συγκέντρωση - σύσκεψη για το κλείσιμο του αμαξοστασίου

Την Τετάρτη 9/5, στο αμαξοστάσιο Ελληνικού, στις 10 π.μ.

Σε συγκέντρωση - σύσκεψη καλεί η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στο αμαξοστάσιο (των μπλε λεωφορείων) του Ελληνικού ενάντια στο κλείσιμο του αμαξοστασίου, στη χειροτέρευση και την ιδιωτικοποίηση της αστικής συγκοινωνίας. Η συγκέντρωση θα γίνει την Τετάρτη 9/5, στις 10 π.μ., στο χώρο του αμαξοστασίου.

Η Επιτροπή με ανακοίνωση - κάλεσμα απευθύνεται στους εργαζόμενους του αμαξοστασίου και όλους τους συναδέλφους τους στην ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, σε μαζικούς φορείς, συνδικάτα, Λαϊκές Επιτροπές, κατοίκους της περιοχής και συνολικά της Αττικής σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Μετά τα λιμάνια, τον σιδηρόδρομο και τα περιφερειακά αεροδρόμια σειρά έχει το Ελληνικό που για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τώρα πια αποτελεί "επένδυση" και όχι ξεπούλημα, όπως έλεγε προεκλογικά.

Το Ελληνικό είναι το μεγαλύτερο αστικό οικόπεδο - φιλέτο της Ευρώπης, έκτασης 6.200 στρ. και με 3,5 χλμ. ακτογραμμή (...) Σε αυτή την "επένδυση" δεν χωράνε όλοι. Οι υποδομές που εξυπηρετούν λαϊκές ανάγκες, όπως το συγκοινωνιακό έργο των νοτίων προαστίων, δεν χωρούν στα σχέδιά τους. Το κλείσιμο του μεγαλύτερου αμαξοστάσιου της ΟΣΥ θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλο το συγκοινωνιακό έργο του Λεκανοπεδίου. Ενα αμαξοστάσιο που μετά τον πρόσφατο εκσυγχρονισμό του - παράλληλα με το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των εργαζομένων - έχει μεγάλες δυνατότητες για ολοκληρωμένη συντήρηση και επισκευή βαρέων οχημάτων».

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί σε πάλη για «παραμονή του αμαξοστασίου του Ελληνικού, κρατική, φθηνή, συχνή, αξιόπιστη συγκοινωνία για όλο το νομό Αττικής. Καμιά μετακίνηση εργαζόμενου. Προσλήψεις προσωπικού με πλήρη εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ