Παρασκευή 4 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
«Ναι μεν αλλά» για τον Παναθηναϊκό

Θέση για τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την κόντρα ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Iσπανό Τζόρντι Μπερτομέου, πήραν οι υπόλοιπες 10 ομάδες της Λίγκας που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργανώτρια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επιτίθενται κατά του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δ. Γιαννακόπουλου, τον οποίο κατηγορούν για προσβλητική συμπεριφορά προς τη διοργάνωση και τις δομές της, με στόχο να επηρεάσει τα αποτελέσματα. Μάλιστα τονίζουν πως θα κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες για τον αποκλεισμό του από τις τάξεις της Λίγκας. Από την άλλη πάντως διευκρινίζουν πως η Λίγκα επιθυμεί την παραμονή του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, χωρίς τον Δ. Γιαννακόπουλο. Οι ομάδες που συνυπογράφουν την ανακοίνωση είναι οι εξής: Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Ολίμπια Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ζάλγκιρις Κάουνας.

Συνάντηση με FIBA

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση, ο Δ. Γιαννακόπουλος συναντήθηκε στην Αθήνα με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, με αντικείμενο το ενδεχόμενο προσχώρησης του Παναθηναίκού στο FIBA Champions League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ