Τετάρτη 9 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σήμερα η συγκέντρωση στο αμαξοστάσιο στο Ελληνικό

Σε συγκέντρωση - σύσκεψη καλεί σήμερα Τετάρτη, στις 10 π.μ., η Επιτροπή Αγώνα του ΠΑΜΕ στο χώρο του αμαξοστασίου (των μπλε λεωφορείων) του Ελληνικού, ενάντια στο κλείσιμο του αμαξοστασίου, στη χειροτέρευση και την ιδιωτικοποίηση της αστικής συγκοινωνίας. Το κάλεσμά της για οργάνωση της πάλης απευθύνεται στους εργαζόμενους του αμαξοστασίου και όλους τους συναδέλφους τους σε ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ, σε μαζικούς φορείς, συνδικάτα, Λαϊκές Επιτροπές, κατοίκους της περιοχής και συνολικά της Αττικής.

«Μετά τα λιμάνια, τον σιδηρόδρομο και τα περιφερειακά αεροδρόμια, σειρά έχει το Ελληνικό, που για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τώρα πια αποτελεί "επένδυση" και όχι ξεπούλημα, όπως έλεγε προεκλογικά. Το Ελληνικό είναι το μεγαλύτερο αστικό οικόπεδο - φιλέτο της Ευρώπης, έκτασης 6.200 στρ. και με 3,5 χλμ. ακτογραμμή», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα. Οπως τονίζει, «το κλείσιμο του μεγαλύτερου αμαξοστάσιου της ΟΣΥ θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε όλο το συγκοινωνιακό έργο του Λεκανοπεδίου».

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί σε πάλη για «παραμονή του αμαξοστασίου του Ελληνικού, κρατική, φτηνή, συχνή, αξιόπιστη συγκοινωνία για όλο το νομό Αττικής. Καμιά μετακίνηση εργαζόμενου. Προσλήψεις προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ