Πέμπτη 10 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ανατροπή τελικού η ΑΕΚ

Ολοκληρώνοντας τη σπουδαία ανατροπή που είχε αρχίσει με τη νίκη της στην Πυλαία στον πρώτο αγώνα, η ΑΕΚ χτες στο ΟΑΚΑ επικράτησε ξανά του ΠΑΟΚ, με 23-22, στον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Handball Premier ανδρών. Ετσι, με 2-0 νίκες οι «κιτρινόμαυροι» προκρίθηκαν στον τελικό, ανατρέποντας τα προγνωστικά που ήθελαν φαβορί τους Θεσσαλονικείς (2οι στο πρωτάθλημα).

Η ΑΕΚ, παρότι σε όλο το πρώτο μέρος βρισκόταν πίσω στο σκορ, αντέδρασε από τα μισά του δευτέρου μέρους και μετά, όταν βελτιωμένη αμυντικά και με καλύτερες επιλογές στην επίθεση προηγήθηκε για πρώτη φορά, με 17-16 στο 42'. Στο τελευταίο τέταρτο (45' - 60') η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους γηπεδούχους να διατηρούν ένα ελαφρύ προβάδισμα (21-19, 22-20, 23-21), αλλά τους φιλοξενούμενους να μην τους αφήνουν να ξεφύγουν περισσότερο. Κρίσιμη για την έκβαση τους ματς ήταν η απόκρουση του πορτιέρο των γηπεδούχων Ραντούλοβιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα, που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ.

Στον τελικό η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού, μεταξύ Ολυμπιακού και Δούκα, με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 1-0 στις νίκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ