Πέμπτη 10 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με τον «αέρα» του πρωτοπόρου

Με τον «αέρα» του 1ου της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, νικώντας στον Πειραιά την Μπαρτσελονέτα με 14-10 για τη 15η αγωνιστική. Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος για την ελληνική ομάδα, αφού είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Φάιναλ 8 της διοργάνωσης αλλά και την πρωτιά στον όμιλο. Το Φάιναλ 8 θα διεξαχθεί στη Γένοβα το τριήμερο 7 - 9 Ιούνη και ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα θα αντιμετωπίσει τη γερμανική Σπαντάου.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι παίκτες του Ολυμπιακού, παρά την έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου, μόνο αδιάφοροι δεν παρουσιάστηκαν, αφού το δέλεαρ της νίκης επί ενός σημαντικού αντιπάλου αποτελούσε σοβαρό κίνητρο για αυτούς. Ετσι, χάρη στον επιθετικό πλουραλισμό, ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα προηγούμενοι με 3-0 και 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Η Μπαρτσελονέτα αντέδρασε στη δεύτερη περίοδο ισοφαρίζοντας σε 5-5, και σε ένα ανοιχτό τρίτο οκτάλεπτο, στη διάρκεια του οποίου οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ σκοραρίσματος (5-3 το επιμέρους σκορ), οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά στο σκορ (11-8) την οποία διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 5-3, 3-2.

Ολυμπιακός: Μουρίκης 1, Δερβίσης 1, Γούνας 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Ομπράντοβιτς 2, Νικολαΐδης 2, Αργυρόπουλος 2, Μυλωνάκης 1.

Μπαρτσελονέτα: Μουνιάριθ 3, Περόνε 1, Φαμέρα 2, Ταχούλ 2, Γκρανάδος 1, Φερνάντεθ 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ