Παρασκευή 11 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ
Κόντρα Γεννηματά - Θεοδωράκη σε φόντο εκλογολογίας

Κόντρα έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το αν είναι σωστό το αίτημα της Φώφης Γεννηματά για πρόωρες εκλογές ή όχι, καθότι όπως υποστηρίζει ο Στ. Θεοδωράκης, θα βλάψουν την οικονομία.

Η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο «protothema.gr», άφησε αιχμές εναντίον των στελεχών του Ποταμιού, λέγοντας ότι ακολουθούν «προσωπικές στρατηγικές» και σπέρνουν «διχόνοια», «αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων. Μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα σε όπλο όσων θέλουν να μας πλήξουν». «Εως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω. Θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Και πολύ περισσότερο, όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη κυβερνητική τους θέση», καταλήγει η Γεννηματά.

Από την άλλη πλευρά απάντησαν με σχόλιο, ότι στο Ποτάμι «δεν δέχονται εντολές από κανέναν. Οι αγώνες μας απέναντι στη λαϊκίστικη διακυβέρνηση και στον συντηρητισμό κάθε είδους είναι σταθεροί και διαχρονικοί. Αυτές τις μάχες δίναμε πριν από τη δημιουργία του ΚΙΝΑΛ, αυτές τις μάχες δίνουμε και τώρα. Και αυτήν τη σημαία δεν θα την υποστείλουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ