Σάββατο 2 Ιούνη 2018 - Κυριακή 3 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΝΕΟΛΑΙΑ
Κυκλοφορεί ο «Οδηγητής» του Ιούνη

Με το σύνθημα «Ελα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά» και την αναγγελία του 27ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ (Πάτρα, 6 - 8 Ιούλη) στο εξώφυλλό του, κυκλοφορεί από το Σάββατο 2 Ιούνη ο «Οδηγητής», δίνοντας τον τόνο για τη μεγάλη ετήσια συνάντηση της νεολαίας. Παράλληλα, στον «Οδηγητή» παρουσιάζονται το σύνθημα και το περιεχόμενο του φετινού Φεστιβάλ, του «Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ», που από τον Ιούνη ξεκινάει το μεγάλο ταξίδι του με πρώτο σταθμό τα Φοιτητικά Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο 15ήμερο του Ιούνη σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στο νέο φύλλο του «Οδηγητή» εγκαινιάζεται μία καινούρια ενότητα, στην οποία θα δημοσιεύεται αρχειακό υλικό που αφορά τα πρώτα χρόνια της δράσης της ΚΝΕ. Η αρχή του αφιερώματος γίνεται με αποκαλυπτικά και αδημοσίευτα ντοκουμέντα που περιγράφουν τη λεπτομερή καταγραφή και παρακολούθηση της δράσης της ΚΝΕ και αντιδικτατορικών οργανώσεων από το κράτος την περίοδο της χούντας (1967-1974).

Ακόμα, στην πλούσια ύλη του «Οδηγητή» ξεχωρίζουν:

  • Φωτογραφικό ρεπορτάζ και αρθρογραφία για τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ που ολοκληρώθηκαν το Μάη.
  • «Δεν θα μας πάρουν το μυαλό και το μέλλον μας. Οχι σε όλα τα ναρκωτικά!» - άρθρο αντιπαράθεσης με την κυβερνητική πολιτική νομιμοποίησης των ναρκωτικών.
  • Χρυσή Αυγή: Είναι η σαπίλα όλου του ντουνιά και δεν το κρύβουν!
  • Πάμε Γυμνάσιο: 90 χρόνια από τη γέννηση του Τσε Γκεβάρα.
  • Μουντιάλ 2018: Κορυφαίο αθλητικό γεγονός στη σκιά της εμπορευματοποίησης και των ανταγωνισμών.
  • Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από την πλούσια αγωνιστική, πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα μαθητών, σπουδαστών και εργαζομένων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ