Σάββατο 30 Ιούνη 2018 - Κυριακή 1 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
Κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας και νέα σύσκεψη σωματείων

Με νέα κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας την Τρίτη 3 Ιούλη, αλλά και με σύσκεψη για την ενίσχυση της κοινής δράσης την ίδια μέρα συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία την πάλη τους, διεκδικώντας μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας, να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου - επικουρικού.

Για την Τρίτη 3/7 έχουν προκηρυχθεί 4ωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής και 24ωρη απεργία στην επαρχία, ενώ η συγκέντρωση στο υπουργείο θα γίνει στις 11.30 π.μ. Η Πανελλαδική Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας του ΠΑΜΕ καλεί σε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις, προτάσσοντας το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για όλους τους υγειονομικούς, με κριτήριο την κάλυψη των εργατικών - λαϊκών αναγκών.

Την ίδια μέρα, στις 4.30 μ.μ., σε συνέχεια της κοινής δράσης που αναπτύχθηκε το προηγούμενο διάστημα, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» καλεί σε σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων και των προνοιακών ιδρυμάτων της Αττικής, Επιτροπών Αγώνα και εργαζομένων, για να συζητηθούν οι σοβαρές εξελίξεις στο χώρο και να καθοριστούν τα επόμενα βήματα της δράσης. Η σύσκεψη θα γίνει στο δώμα του «Ευαγγελισμού» (11ος όροφος κτιρίου ΑΧΕΠΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ