Τετάρτη 4 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Αντιναρκωτικές δράσεις σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα

Στη Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, προχτές Δευτέρα, η παρέμβαση της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών και σύνθημα «Δεν θα μας αρπάξουν το μυαλό και το μέλλον! Οχι σε όλα τα ναρκωτικά!». Στο χώρο έγινε μαζική εξόρμηση, ενώ το πρόγραμμα των δράσεων περιλάμβανε: Τουρνουά μπάσκετ 3on3, παιχνίδι escape room που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όσων συμμετείχαν και παρουσίαση της παράστασης «Καραγκιόζης - στρατηγικός επενδυτής», που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν επίσης στην Καλαμάτα οι δραστηριότητες με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών που οργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ.

Οι δραστηριότητες κορυφώθηκαν με την εκδήλωση - συναυλία την Παρασκευή 28 Ιούνη στο λιμάνι της Καλαμάτας. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε η Ελένη Μητικάρη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, και ακολούθησε συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Λευκές σκιές» και τον Παναγιώτη Καράμπελα. Επίσης, στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση από τα έργα των μαθητών του Πολυχώρου Δημιουργίας της ΚΝΕ, «Μικρόβιο».


Στην Καλαμάτα
Στην Καλαμάτα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ