Τετάρτη 11 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
27ο ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΚΝΕ
Με δυνατά τη μουσική!

Με μουσικές για όλα τα γούστα, κέφι, ζωντάνια και χορό έκλεισαν οι εκδηλώσεις του Σαββάτου στην κεντρική σκηνή του Διημέρου.

Καπνογόνα και πολύς ενθουσιασμός για τους Rebellion Connexion και τον Frank, που εκτός από τα γνώριμα τραγούδια τους παρουσίασαν και νέα από τους επερχόμενους δίσκους τους. Ολοι όσοι βρίσκονταν στη σκηνή τραγούδησαν δυνατά τους γνωστούς και αγαπημένους στίχους «Μυρίζει ακόμα γιασεμί ο Πειραιάς». Ακολούθησαν οι Altera Vitta, με ροκ ρυθμούς, στίχους όπως «σκλάβοι δεν θα γενούμε» και άλλα τραγούδια ενάντια στον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση. Αφιέρωσαν μάλιστα σε όλα τα προσφυγόπουλα που είχαν την τύχη του μικρού Αϊλάν το «Ποιος είναι ο εχθρός σου;». Το ροκ συνεχίστηκε με τους KollektivΑ, με τα δικά τους δυναμικά τραγούδια και ωραίες διασκευές γνωστών κομματιών.

Ολα τα συγκροτήματα ευχαρίστησαν την ΚΝΕ για την πρόσκληση, λέγοντας μάλιστα ότι είναι τιμή τους να παίζουν στο 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της Οργάνωσης.

Το πρόγραμμα της κεντρικής σκηνής ολοκληρώθηκε σχεδόν ...ξημερώματα, αφού μετά το πέρας των συναυλιών ακολούθησε λαϊκό γλέντι από συγκρότημα της Οργάνωσης Περιοχής Δυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ