Τετάρτη 18 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νότιας Λαμίας καλεί σε σύσκεψη στη συνοικία Παγκράτι (ταβέρνα κεντρικής πλατείας), για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

-- Η KOB Ελάτειας καλεί στις 8.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία.

-- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Ευόσμου - Κορδελιού Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει στο πάρκο ΘΕΠΑΝ, στο Ελευθέριο - Κορδελιό (Κατσαντώνη - Παπαδιαμάντη, πρώην κοιμητήρια) προβολή της ταινίας του Λ. Βαρδαρού «Ούλοι εμείς, εφέντη».

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 9 μ.μ., στο Νεοχώρι Εύβοιας, σε συγκέντρωση στο «Κτήμα Κέκη», θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Ημαθίας θα περιοδεύσει στα χωριά Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Αγία Μαρίνα, για την ανάδειξη των θέσεων του ΚΚΕ, μπροστά στις εξελίξεις στην οικονομία, για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ και τις καταστροφές που υπέστησαν οι αγρότες λόγω της κακοκαιρίας.

Την Παρασκευή 20 Ιούλη, στις 9 μ.μ., οι Οργανώσεις Γαλατσίου Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο πάρκο Λυσίου.

Το Σάββατο 21 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Στυλίδας καλεί σε λαϊκό γλέντι στην παραλία του Αχινού (κτήμα Νικολάου Γιώργου). Θα προηγηθεί ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ