Παρασκευή 20 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΧΑΪΔΑΡΙ
Συκοφαντικό δημοσίευμα σε βάρος του ΚΚΕ και του κομμουνιστή δημάρχου

Καταγγελία των Κομματικών Οργανώσεων Χαϊδαρίου του ΚΚΕ

Ανακοίνωση - καταγγελία για ψευδές και συκοφαντικό, ανυπόγραφο δημοσίευμα, που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες, εξέδωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ, επισημαίνοντας: «Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με την ονομασία "Πλεύση Ελευθερίας Χαϊδαρίου - Πολιτικό Κόμμα", ένα ψευδές και συκοφαντικό, ανυπόγραφο δημοσίευμα. Μεταξύ άλλων ο συντάκτης του κειμένου κατηγορεί τον δήμαρχο και στέλεχος του Κόμματος Μ. Σελέκο για συγκάλυψη σκανδάλου, αφήνοντας υπόνοιες ότι ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου (την περίοδο που η "Λαϊκή Συσπείρωση" ήταν αντιπολίτευση) πλούτισε παράνομα από το χρέος 1,2 εκατ. ευρώ που δημιουργήθηκε στο δημοτικό κατάστημα του Πρ. Ηλία και καταλήγει παρουσιάζοντας επίδοξους μνηστήρες, λόγω της δήθεν αμφισβήτησης στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου!!».

Στην ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ τονίζουν:

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πέρα για πέρα αναληθές, βρώμικο και συκοφαντικό. Αν νομίζουν διάφορα τσιράκια του συστήματος ότι με λάσπη και συκοφαντία μπορούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ είναι βαθιά γελασμένοι.

Να ενημερώσουμε, λοιπόν, τον συντάκτη του κειμένου και αυτούς που διασπείρουν τέτοιες ειδήσεις ότι το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Το ΚΚΕ, οι δημοτικοί του σύμβουλοι και βέβαια ο Μ. Σελέκος καταψήφισαν όλες τις αποφάσεις παραχώρησης του δημοτικού καταστήματος σε ιδιώτες, ενώ επανειλημμένα είχαν θέσει το ζήτημα των χρεών των ενοικιαστών και την ανάγκη διεκδίκησής τους από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές. Η "Λαϊκή Συσπείρωση", ως δημοτική αρχή, είναι η πρώτη που ζήτησε τον πλήρη έλεγχο των υποθέσεων αυτών και ήδη το συγκεκριμένο θέμα έχει παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου ότι το ηθικό κύρος των μελών και των στελεχών του στο λαό έχει κατοχυρωθεί μέσα από τους λαϊκούς αγώνες και τη στάση τους, από όποια θέση και αν είναι εκλεγμένοι, κάτι που παραδέχονται ακόμα και οι πιο άσπονδοι εχθροί μας.

Να ενημερώσουμε, επίσης, ότι για τους κομμουνιστές δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει αντιπαράθεση για θέσεις, αξιώματα, καρέκλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φαντάζονται ο συντάκτης και το πολιτικό κόμμα που εκπροσωπεί, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του, σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες, στην 100χρονη Ιστορία του, δίνουν τη μάχη σαν μια γροθιά, ανεξάρτητα από πρόσωπα ή άλλα κριτήρια, που καμία σχέση δεν έχουν με την ιδεολογία μας. Οι κρυφές ελπίδες τους για την αποτυχία της δημοτικής αρχής δεν μας πτοούν.

Αποδεικνύουν και με τέτοιου είδους ενέργειες ποιον θεωρούν πραγματικό τους αντίπαλο, σε μια περίοδο που το ΚΚΕ πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης του λαού, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ενωσης, της αστικής τάξης και των κομμάτων της».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ