Σάββατο 29 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
Ο «Ριζοσπάστης» είναι ιδέα

Ο ποιητής και μόνιμος χρονογράφος της εφημερίδας «Νέο Εμπρός» της Μυτιλήνης, Γιάννης Σκαλόπουλος, έστειλε στον «Ρ» την παρακάτω επιστολή:

«Καμιάν έκπληξη δε με προκαλεί το... εκπληκτικό φαινόμενο "Γιαννόπουλος"!

- Τη στιγμή που η πολύχρονη παραπλάνηση της πλειοψηφίας του Λαού σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς του από τη δημαγωγία του ΠΑΣΟΚ αλλοτρίωσε, εν πολλοίς, την ατομική συνείδηση.

- Τη στιγμή που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, εξαιτίας της ολιχαρχικής πολιτικής των ψευτοσοσιαλιστών.

- Τη στιγμή που δύο εκατομμύρια Ελληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και άλλα τρία εκατομμύρια Ελληνες αγωνίζονται για να επιβιώνουν, απλά οι Ταρτούφοι μας υπενθυμίζουν με τις φολκλόρ φωτοχυσίες, βεγγαλικομαχίες, μιλένιουμ κλπ., την παρακμασμένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία λίγο πριν την πτώση της, προκαλούντες το δημόσιο αίσθημα.

- Τη στιγμή που η ΑΝΕΡΓΙΑ "μονομαχεί" με τη μάστιγα των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ για την πρωτοκαθεδρία, οδηγώντας (η ανεργία) σε αυτοκτονίες νέων ανθρώπων και τη στιγμή, που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βαρύνεται με την κατηγορία του ΗΘΙΚΟΥ συναυτουργούς, μαζί με τους αυτουργούς ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της Αμερικής και του ΝΑΤΟ στη δολοφονία χιλιάδων αμάχων στη φίλη και υπερήφανη Γιουγκοσλαβία, με όλα αυτά και χιλιάδες άλλα, τι να πει και να γράψει κανείς γι' αυτή την ΑΚΡΙΔΑ των Φαραώ που κατατρώγει τις σάρκες της πατρίδας μας επί 20 συναπτά έτη;

Μονάχα τούτο: Ποιος είναι ο κ. Γιαννόπουλος και ποιο το "μπόι" του για να τα "βάλει" με τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" και το ΚΚΕ; Την εφημερίδα και το κόμμα που ανόρθωσαν την καθημαγμένη υπερηφάνεια του καταφρονεμένου Λαού, που στέριωσαν τον γνήσιο πατριωτισμό, μη επείκοντες στο ραγιαδισμό και τη δουλοφροσύνη, που μέσα από αμέτρητους "καθημερινούς θανάτους" κατευθύνουν και διαπαιδαγωγούν τους αδικούμενους από τη βαρβαρότητα της ολιγαρχίας στις υψηλές ενοράσεις.

Ας ξεκαθαρίσει ο δικομανής κ. Γιαννόπουλος ότι ο "Ριζοσπάστης" είναι ιδέα και οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά: Οσο πιο πολύ τα χτυπάς τόσο πιο περισσότερο μπήγονται στον τοίχο, στο κρανίο.

Το ΚΚΕ και ο "Ρ" δεν ενδίδουν στην καταφρόνεση και τον εκπεσμό! Και πάλι θα νικήσουν!».


Του Γιάννη ΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ